Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magamról

viragok.jpg

     A rajzolás iránti vonzalmam azt hiszem velem együtt született. Aztán az évek múlásával a vonzalomból szerelem lett, amely most végre kibontakozhatott. Jártam művésztanárhoz különórákra, megismerkedtem a különböző rajzeszközökkel, grafit, szén és színes technikákkal. Eredetileg divattervezőnek készültem, de az élet egy kicsit más irányba sodort. Közel huszonöt évig középiskolai tanárként dolgoztam. Évek óta tanítom a jobb agyféltekés rajzolási technikát. Közel tíz éve jógázom és folyamatosan képzem magam. 2013-ban a Dr. Kurt Ebert által kidolgozott "Attractor Field" Vonzás Mező Terápiát sajátítottam el. Legutóbb Tamar Hazut nemzetközi hírű művészetterapeutától tanultam hasznos és érdekes művészetterápiás technikákat, a David J.Grove által kidolgozott módszer segítségével befolyásolás mentesen kommunikálni, valamint Prof.Dr Vass Zoltántól a legújabb rajzelemzési módszereket.

 

edweb.jpgŐszintén hiszek abban, hogy a megszerzett tudás akkor igazán értékes, ha azt hasznosítani tudjuk életünk során és még értékesebb, ha mások életét is szebbé tehetjük vele. Így hát most azon munkálkodom, hogy minél több emberrel megoszthassam a rajzolás, az alkotás örömét, a sikerélmény édes ízét. Általa ajtókat nyithassak a szíveken, hogy azután mindenki arra, és úgy használhassa amit tanult, hogy egy boldogabb, teljesebb életet élhessen.

 

Köszönet és Hála a családomnak, barátaimnak, munkatársaimnak, ismerőseimnek és természetesen mindazoknak, akiktől tanulhattam , hogy utamon segítettek, támogattak és biztattak. A táborok és tanfolyamok résztvevőinek, hogy megtiszteltek a bizalmukkal! És a SORS-nak, mert megajándékozott azzal a lehetőséggel, hogy visszataláljak önmagamhoz! :)

                                                           

                                                              Galántha Edit